Navodilo za vpis podatkov v polja za objavo oglasov:

V prazna polja, ki niso obvezna vpišite samo tiste podatke za katere mislite, da so bistveni za vaš oglas, sicer ne vpišite ničesar v polja, ki vas ne zanimajo ali v njih nečesa ne želite objaviti (osebni podatki, naslov, telefon itd.), ker po objavi oglasa bodo nevpisana polja avtomatično nevidna. Vpišite pa podatke v vsa obvezna polja, sicer oglasa ne boste mogli shraniti ali objaviti.

Člani s profilom privatne osebe ne smejo objavljati oglasov, ki se tičejo prodaje izdelkov v lasti trženja podjetja ali oglasov za storitve, sicer bomo oglase pobrisali in zablokirali uporabnika. Če član, ki ima brezplačne oglase na privatnem profilu želi na več načinov izpostaviti male oglase, mora dokupiti kreditne točke.

Člani s profilom podjetja lahko objavijo brezplačne oglase za privatno prodajo, vendar nima smisla, ker je na tem profilu vse plačljivo in vam bo odštelo kreditne točke. Tem priporočamo, da naredijo oba ločena profila, za privatno osebo in za podjetje. Oglasi s pasicami so plačljivi po ceniku in se je potrebno predhodno dogovoriti z administracijo (Menu Kontakt na strani ali telefonski klic).

Po objavi bo pri vsakem malem oglasu vidna IP številka objavitelja, privzeta nastavitev zaradi varnosti.

Vsebina sporočila

Na vrh strani