Glabena skupina DeŽurPopularno

 Vstavite v priljubljene  Prijavite neprimeren oglas
 

07.09.2007,Vir: Radio 1

Člani dolenjske zasedbe DeŽur se bodo v nedeljo občinstvu predstavili na Slovenski popevki 2007. S skladbo Na vrh sveta so pred tremi leti že slavili, letos pa se bodo predstavili v ritmih salse s skladbo “ Verjamem v sre?o”, ... več.

Ena od pevk v skupini DeŽur, Darja Štravs Tisu pa je za Radio 1 pred nastopom povedala: „Pesem je živahna in dinamična, končno v stilu, da se ob njej resni?no zabavamo. To bo opazno tudi na odru, čeprav mi ravno skakali ne bomo. Drugače pa je vsak festival svojevrstna izkušnja in je težko karkoli napovedovati. Že to, da smo se znova uvrstili na samo prireditev, je velik uspeh. Zdaj se pa pustimo presenetit.“

Dežurovci bodo v nedeljo zvečer na Slovenski popevki, ki se bo v Cankarjevem domu v Ljubljani začela ob 20.uri, nastopili kot zadnji, štirinajsti po vrstnem redu. Zanje boste lahko glasovali tudi preko mobilnih telefonov.
Vir: Radio 1, Novo mesto
http://www.radio1.si/pokazi_novico.php?novica=3177

Kaj več o Slovenski popevki 2007 pa si lahko preberete na:
http://www.rtvslo.si/popevka/

Prenova naših spletnih strani
30.08.2007

Odločili smo se, da prenovimo in polepšamo naše spletne strani. Ker želimo, da bi bile res lepe in uporabne, bo potrebno še nekaj dela in potrpežljivosti. Tako nekatere strani še ne delajo povsem na polno, se pa zelo trudimo, da bi to čimprej uredili. Hvala za razumevanje :)

Cena
Cena ni vnešena
Tip ponudnika
Pravna oseba (Podjetje)
Kontaktna oseba
Gabrijel
Spletna stran
Spletna stran 2

 ID št. oglasa : 32

Kategorija
 
Datum objave
3 let, 9 mesecev nazaj
 
Ogledov
2574
 
Država
Novo mesto,Slovenia - 8000
 
040 892 892