Splošna navodila uporabe - Prosimo, preberite celotno razlago tudi na dnu prispevka.

Posted in Informacije za uporabnike

Spoštovani uporabniki!

Prosimo, da se za čimboljšo odzivnost in uporabnost spletne strani ravnate po spodnjih navodilih.

1. Ob vsakem prihodu na to spletno stran osvežite vaš brskalnik, ker je na spletu lahko naložena stran z starimi podatki.

2. Redno dodajajte priporočene posodobitve v vaše brskalnike sicer ne garantiramo za pravilno postavitev strani in dostop do vseh naloženih podatkov.

3. Uporabnikom IE (Interenet Expolrer) brskalnika ne garantiramo pravilen izgled strani, še posebej verzije starejše od IE 7.

4. Za ogled in ogled oglasov ni potrebna prijava so pa nekatere omejitve, predvsem v zvezi s kontaktiranjem s člani ali objavitelji oglasov po elektronski pošti.

5. Za polno uporabo strani (vstavitev gradiva in e-mail kontaktiranje) je potrebno biti registrirani član in hkrati prijavljen na strani.

6. Član postanete tako, da se registrirate na stran v navigaciji '' Registracija '' zgoraj v glavnem meniju in sledite postopkom, ki so navedeni po posameznih poljih.

Izberete lahko med profilom fizične ali pravne osebe, odvisno od tega ali potrebujete oglaševanje za podjetje ali za odprodajo privatnih reči.

Podatke, ki ste jih navedli v registraciji (nekatere obvezne predvsem za potrebe administracije) lahko v urejanju podrobnosti profila poljubno nastavite vidnost ostalim po vaši želji pod ikonami na desni strani v urejevalniku profila.

Pri samem postopku registracije bodite posebej pozorni na to, da OBVEZNO preverite registracijske podatke za prijavo tu v predalih z vsiljeno pošto, ker različni proizvajalci tovrstne programske opreme različno privzeto nastavijo funkcije e-poštnih storitev.

Razlika me profiloma je v obsegu in ceni oglaševalskih paketov. Ogled tukaj. Po želji si lahko ustvarite dva profila, enega kot fizična oseba in če imate podjetje še dodaten profil za pravne osebe vendar vsakega pod drugim uporabniškim imenom in drugačnim veljavnim elektronskim naslovom. Profila sta med seboj različna glede vnosa potrebnih podatkov za administracijo in uporabo glede na izbrano vrsto oglaševanja. Fizične osebe lahko oglašujejo brezplačno v okvirjih pogojev poslovanja sicer se jim oglas s strani upraviteljev lahko računa ali ugasne.

7.  V načinu prijave ne deluje razširjen način iskanja oglasov. Deluje iskanje s klikom na kategorijo, ikono kategorije na prvi strani ali naslov posameznega oglasa. (Posebnost proizvajalca komponente)

8. Prosimo, da si pred registracijo, ogledom ali oddajo oglasov preberete vsa navodila, informacije o zasebnosti in splošne pogoje poslovanja.

9. Navodilo za nakup oglaševalskih paketov naročnine in vstavitev oglasov:

Uporabnike naprošamo, da pri prvem vnosu oglasa upoštevajo navodila v nadaljevanju, sledijo sprotnim korakom in na koncu OBVEZNO izberejo brezplačni ali plačljivi paket oglaševanja, odvisno od tipa uporabnika. Ko izbirate oglaševalski paket BODITE POZORNI na to, da je privzeta  izbira nastavljena na brezplačno za fizične osebe in, da je pravnim osebam potrebno prestaviti oznako (v krogcu) na enega izmed plačljivih paketov za pravne osebe, sicer boste morali kontaktirati z administratorjem strani, da vam nastavi primeren paket. Ko bo paket izbran, boste samo še dodajali dodeljeno število oglasov, ko pa paket poteče, boste uporabili enak postopek kot pri prvem vnosu in po želji izbrali celo drugačen paket. Po prejetem plačilu bo vaš izbrani paket oglasov potrjen in aktiviran za dodajanje oglasov s strani administracije. Ne priporočamo menjave paketa pred potekom, ker izgubite že dodeljene resurse. Če imate težave kontaktirajte administratorja strani. OPOMBA ZA FIZIČNE OSEBE: V kolikor kot fizična oseba oddajate nepremičnine, sobe, apartmaje ali posojate oziroma izposojate karkoli drugega ste obvezni izbrati enega od plačljivih paketov, oziroma, kontaktirajte z administratorjem strani, da vam potrdi in aktivira samo izbrane oglase za tovrstno plačilo za posamezen oglas po ceniku.

10. Pomoč uporabnikom:

Kontaktirajte s sporočilom o vrsti težave na interni kontaktni obrazec naveden v gumbih menija.

11. Vnos gradiva za oglase:

Nekatera polja so obvezna in jih je potrebno vpisati v vsakem primeru. Taka polja so lahko označena z zvezdico, lahko se izpiše opozorilo ob vnosu, če ga ne  izpolnete ali pa je navodilo opisano s klikom na krogec s klicajem za naslovom posameznega  polja za oglas. V neobvezna polja se podatki vpisujejo poljubno po vaši presoji glede na oglas, če ne želite vpisati ničesar pustite prazno in ta polja ne bodo vidna.

OSTALA PODROBNEJŠA NAVODILA:

REGISTRACIJA

Registracija za privatne osebe je brezplačna. Pravne osebe dobijo po opravljeni registraciji predračun za enkratno člansko članarino v višini 10.00 EUR za nedolčen trajen čas. Izbirate lahko med profilom privatne (prodaja osebnih reči ali nepremičnin) ali pravne osebe (Podjetje, s.p., drušrvo, dopolnine dejavnosti). Najprej izpolnete osnovne registracijske podatke, nato izberete vaš željeni tip profila in izpolnete ponujena polja, nato zaključite postopek. Natančna navodila se pokažejo v postopnih korakih ob samem postopku. Če želite prodajati kot privatna in pravna oseba hkrati, si lahko ustvarite dva ločena profila z različnimi registracijskimi / profilnimi in prijavnimi podatki glede na privzeta obvezna ali neobvezna polja posameznega tipa uporabniškega profila.

 

Tags: navodila, paketov,