Splošni cenik slovenskioglasnik.si

Posted in Informacije za uporabnike

CENIK:

Oglasi in mali oglasi za fizične ali pravne osebe:

1. PRIVATNE OSEBE: (Brezplačno oglaševanje zasebnih reči in nepremičnin, ki niso last podjetja, razen za oddajanje sob, apartmajev itd., za kar je potrebno kupiti katerikoli plačljivi paket - ogled pri paketih za pravne osebe in dopolnilne dejavnosti v nadaljevanju)

A. Članstvo na portalu:

Pristopna registracija in uporaba družabnega profila brezplačno.

B. Standardni mali oglasi: Brezplačno. razen za fizične osebe pod OPOMBA spodaj.

1. Paket - Brezplačno: Do 20 oglasov, trajanje oglasov 90 dni, 0.00 EUR, brezplačno podaljšanje.

(POZOR! Ta paket ne velja za pravne osebe (Podjetje, s.p., dopolnilne dejavnosti, oddaja sob, apartmajev in ostalih nepremičnin privatnih oseb).

Brezplačna članarina z možnostjo brezplačnega podaljšanja. (Izjeme spodaj v nadaljevanju pod OPOMBA). Fizične (privatne) osebe oziroma posamezniki lahko po želji vplačajo tudi katerikoli paket iz naslova pravnih oseb, če želijo večjo količino oglasov ali daljše obdobje trajanja oglasov.

OPOMBA: Ta odstavek velja (obvezno) za člane privatne osebe, ki oglašujejo oddajo nepremičnin, sob, apartmajev in podobno.

Fizična/privatna oseba, ki objavi oglas za oddajanje česarkoli, prodajo knjig, glasbeniki, umetniki, akviziterji, posoja, izposoja ali posojanje denarja ni upravičena do brezplačne objave tudi, če se registrira kot fizična/privatna oseba, ker tovrstni oglasi glede na pogoje uporabe vsebujejo elemente poslovanja na način pravnih oseb. Za vsak tak oglas boste prejeli račun za 7.00 EUR oziroma oglasa ne bomo objavili ali ga bomo celo pobrisali. Prosimo, da nas v takem primeru predhodno kontaktirate zaradi dogovora o tej posebnosti ali pa čeprav ste fizična (privatna) oseba izberite ustrezen plačilni paket oglaševanja ali si ustvarite nov profil za tovrstno promocijo ali prodajo z izbiro primernega plačljivega paketa.

2. PRAVNE OSEBE: (Podjetje, s.p., društvo, dopolnilna dejavnost. POZOR: Plačljivi paketi veljajo tudi za oddajanje stanovanj, sob, apartmajev in ostalih nepremičnin, čeprav ste privatna oseba)

A. Članstvo na portalu:

Pristopna registracija in uporaba družabnega profila brezplačno.

B. Standardni mali oglasi: Po ceniku spodaj.

2. Paket - Mesečnik: Do 50 oglasov, trajanje oglasov 30 dni, 7.00 EUR, mesečno predplačilo.

3. Paket - Standard: Do 15 oglasov, trajanje oglasov 365 dni, 15.00 EUR, letno predplačilo.

4. Paket - Standard: Do 75 oglasov, trajanje oglasov 365 dni, 25.00 EUR, letno predplačilo.

5. Paket - Trgovina: Do 250 oglasov, trajanje oglasov 365 dni, 69.00 EUR, letno predplačilo.

6. Paket - Neomejeno: Do 100 oglasov, trajanje oglasov nikoli na poteče, 199.00 EUR, enkratno naročniško predplačilo, ki ne poteče.

Vsi paketi (razen št. 6) omogočajo podaljšanje po poteku.

* Vaši vnešeni oglasi bodo s strani administracije aktivirani šele po prejetem plačilu izbranega paketa. V času veljavnosti paketa oglase dodajate ali preurejate brezplačno do dodeljene količine za izbrani paket.

Primerjalna tabela za vse pakete privatnih ali pravnih oseb.

Ostali tipi oglaševanja:

C. Oglasne pasice (Za pravne osebe):

50.00 EUR letno z naključnim prikazovanjem za vsak kos in pozicijo posebej, vsaka menjava 10.00 EUR.

Izdelava statične grafične pasice (jpg, png, gif) za kos 25.00 EUR ne glede na dimenzijo, ki je potem avtorsko vaša last in jo lahko vstavite tudi pri konkurenčnem oglasniku.

Fiksna postavitev pasice:

Rezervirana (stalno določena pozicija na strani oziroma podstrani ali posamezni izbrani oglasni kategoriji) za pasico od 5 standardnih dimenzij po izbiri, 100.00 EUR za pozicijo za 30 dni z osnovno pasico. Izdelava statične pasice 25.00 EUR za kos.

Ekstra rezervirana pozicija z letnim predplačilom 20% popusta.

Možne dimenzije: 728 x 90 - 468 x 60 - 300 x 250 - 160 x 600 - 180 x 150 - 125 x 125, (Samo debelo poudarjeno velja za oglasne kategorije).

Možne kode: Java script, html, iframe

Možni formati: jpg, jpeg, png, gif

Posebne pozicije in izpostavljene velikosti na najbolj ogledanih straneh:

A. Velika naslovna pasica 936 x 246 px NA PRVI STRANI PORTALA z naključnim prikazovanjem, 100.00 EUR mesečno za kos na posamezni poziciji. Vsaka naslednja pasica na tej poziciji po navedenem ceniku. Možni so samo formati slikovnih datotek (png, gif, jpg, jpeg).

B. Velika naslovna pasica 936 x 174 px na strani '' OGLASI '' z naključnim prikazovanjem, 44.99 EUR mesečno za kos in posamezno pozicijo. Možne so slikovne datoteke in html kode.

D. Objava logotipov:

30.00 EUR na leto za kos na vsaki posamezni poziciji z naključnim prikazovanjem v izpostavljenem drsniku za vaš že izdelan logotip.

E. Objava anket:

15.00 EUR mesečno do 5 vprašanj in po dogovoru za pozicijo na strani.

F. Objava reklamnega letečega teksta:

15.00 EUR mesečno in po dogovoru za pozicijo na strani.

CENE:

Podjetje po 1. odstavku 94. člena zakona o DDV ni davčni zavezanec in so navedene cene, končne cene.

PLAČILO:

Vse oglaševalne storitve na tej spletni strani s predplačilom po predračunu na 8 dni, za večji obseg dela po dogovoru.

VZDRŽEVANJE IN VNOS GRADIVA ZA STRANKE:

Portal je zasnovan tako, da si lahko sami vstavljate in urejate vsebino hitro in enostavno v kolikor pa želite, da vam gradivo vstavljajo naši tehniki je cenik 5.00 EUR za vsak posamezen oglas po predračunu.

VNOS GRADIVA ZA BLOG NOVICE IN BLOG PRISPEVKE:

7.00 EUR za vsak posamezen vnos ali za vsako posamezno menjavo blog vsebine, ki lahko vsebuje tekst, 1 sliko in URL video povezavo. Cena velja za registrirane člane in zunanje neregistrirane uporabnike. Gradivo vnašajo naši administratorji po dostavi gradiva sttranke na naš na strani priložen e-mail naslov.

OSTALI NAŠI OGLAŠEVALSKI PORTALI:

www.reklamnik.si - www.musicinfo.si - www.ponudba.net - www.vsioglasi.si

Če lastne promocijske spletne strani ali spletne trgovine še nimate vam jo lahko izdelamo mi. Možnosti katere lahko prilagodimo po želji in potrebi strank si oglejte tukaj ali pa si najemite prodajni profil poleg slovenskioglasnik.si tudi na kateremkoli od naših preostalih zgoraj navedenih oglasnikov.

OPOMBA:

Cenjene stranke obveščamo o naslednjih posebnostih pogojev uporabe:

1. Posojila ali kakršnakoli oddaja nepremičnin, prenočišč, sob, vozil in podobno spada po definiciji v kategorijo storitev in pridobitniško dejavnost zato so taki oglasi plačljivi po ceniku za pravne osebe oziroma glede na razlago opombe pri ceniku za fizične osebe zgoraj. Tak posamezni oglas se bo tudi privatni osebi zaračunal 7.00 EUR.

2. V kolikor zadeve iz prve točke opravlja fizična oseba in nima ustreznih pravnih pogodb za tak primer ne odgovarja upravitelj spletne strani slovenskioglasnik.si.

3. Vsaka stranka ima možnost izdelave ločenih profilov za pravno ali fizično osebo vendar vsakega z drugim uporabniškim imenom in drugačnim izbranim e - poštnim naslovom, prav zaradi tega, da lahko ločeno prodajate/ponujate privatne ali poslovne izdelke oziroma storitve. Za pravno osebo se obravnavajo vse oblike podjetij, s.p., tudi dopolnilna dejavnost ali društvo.

DDV: K navedeni ceni prištejte še 22% DDV, ker je podjetje zavezanec za DDV.

Tags: cenik, cena, valuta,